Ponnistus P04 etsii uusia pelaajia

Laji on jalkapallo,futsal, joukkueen kotipaikka on Kallio, Helsinki ja pelattava sarja Helsingin piirisarja P04 taso 4. Joukkueeseen kuuluu 23 jäsentä ja kalenterissa on 4 tulevaa treeniä tai peliä.

Ponnistuksen v. 2004 syntyneiden poikien P04 seura etsii uusia pelaajia!!!

Ponnistuksessa on pätevät valmentajat ja erittäin hyvä yhteishenki. Valmennuksen tavoitteena on kehittää pelaajia yksilöinä ja osana joukkuetta olipa tavoitteena sitten peliura eurooppalaisissa suurseuroissa tai vain saada nuorelle hyvä liikunnallinen harrastus ja elämäntapa.

Ota rohkeasti yhteyttä joukkueenjohtajaamme Kai Oksaseen joko puhelimitse tai sähköisesti:
GSM: 041 537 54 64
Email: kh(piste)oksanen(miuku)gmail(piste)com

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty noin tunti sitten. Lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
Ponnistus P04: kokoonpano