Kallion alueella toimiva Helsingin Ponnistus on yksi nopeimmin kasvavista helsinkiläisistä jalkapalloseuroista. Palloliiton Helsingin piiri valitsi meidät vuoden 2017 nuorisotoimintaseuraksi. Ponnistuksen junioritoiminnan keskeisimpiä tavoitteita on ohjata ja kannustaa nuoria pelaajia kunnioittamaan ja kannustamaan joukkuetovereitaan sekä kantamaan vastuuta peleissä ja harjoituksissa. Keskinäinen kunnioitus ja vastuunkanto yhdistettynä laadukkaaseen harjoitteluun mahdollistavat pelaajien kehittymisen yksilöinä sekä osana joukkuetta.

Joukkueenjohtajamme kertoo mielellään lisää toiminnastamme!

Joukkueenjohtaja: Kai Oksanen; kh(piste)oksanen(miuku)gmail(piste)com; 041 537 54 64

Valmentajat: Teemu Koskinen, Reijo Svensk, Sami Koskinen
Lisätietoja mm. harjoituksista tämän sivun alalaidassa

Laji Jalkapallo ja futsal
Kotipaikka Kallio, Helsinki
Sarja Helsingin piirisarja P04 taso 4
Jäseniä 23
Joukkue on avoin uusille pelaajille. Katso joukkueen ilmoitus pelaajapörssissä.
Joukkueella ei ole julkisia tapahtumia. Ole hyvä ja kirjaudu sisään nähdäksesi tapahtumat.
Yhteyshenkilö
Pelaaja
Pelaaja
Yhteyshenkilö
Lue loput viestit

Ponnistus 04 pojat

Joukkueenjohtaja:

Kai Oksanen kh.oksanen@gmail.com

Harjoitukset :

Torstaisin klo 16.00 - 17.30 Haapaniemen kentällä (Haapaniemenkatu 4)

Sunnuntaisin klo 10.30 - 12.00 Brahen kentällä.

Maanantaisin klo 19.00 - 20.30 Haapaniemen kentällä

Kevätkaudella 2018 pelaamme Helsingin piirin tasolla 4 . Tässä linkki otteluohjelmiin ja tuloksiin:

Otamme jatkuvasti uusia pelaajia mukaan joukkueeseemme. Voit tulla mukaan milloin tahansa ja harjoitella joukkueen mukana kuukauden ilman maksuja tai muita velvoitteita!!!